Loopbaanbegeleiding

Mijzelf beschrijven in enkele lijnen, best een moeilijke opdracht. Niet omdat ik zo ingewikkeld in elkaar zit, maar gewoon omdat ik niet weet hoe te beginnen. Voor sommigen herkenbaar?

Ik ben Christa, alleenstaande mama van twee volwassen dochters die intussen het huis uit zijn.
Voor zover ik in mijn herinneringen kan terugkeren in de tijd, was mijn grootste wens mensen helpen. In mijn tienerjaren verschoof deze wens naar de achtergrond. Na het secundair koos ik in 1985, om mijn ouders te plezieren, voor de richting graduaat directiesecretariaat en niet voor sociaal werk.

Na mijn opleiding tot directiesecretaresse kwam ik in verschillende bedrijven terecht, van bouwondernemingen tot uitzendkantoren, dit zowel nationaal als internationaal.
In 2001 ging ik als leerkracht algemene vakken in het Atheneum van Rösrath aan de slag, een loopbaan die ik tot december 2021 in België verderzette.

Intussen was ik ook gestart als Kom op Tegen Kanker zorgvrijwilliger in een lokaal ziekenhuis en werd ik ook actief bestuurslid van de MS-Liga-Aalst.
Na een burn out in april 2021 besloot ik mijn leven over een andere boeg te gooien en te kiezen voor een job waarin ik voor mensen echt het verschil kon maken.
Heb jij, net als ik toen, het gevoel dat er ergens iets niet klopt? Dat je iets mist? Dat je niet op het juiste spoor zit? Dat je misschien een andere richting uit wilt? Of wil je nagaan waar je nu staat op werkgebied en of wat je doet nog echt jouw ding is? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Samen met jou bekijk ik als loopbaanbegeleider bij Diaspoor jouw wensen voor en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, zodat ook jij opnieuw zin krijgt in werk.

Kostprijs: €40 voor 4 uur loopbaanbegeleiding,
€80 voor 7 uur (met loopbaancheque).

Ook zonder loopbaancheque kan je bij mij terecht.
Voor vrijblijvende info over loopbaanbegeleiding contacteer info@diaspoor.be of 0476 88 05 37.
Voor vragen over life coaching kan je terecht op 0494 63 89 63.

Traject life coaching

Tijdens een intakegesprek ga ik na wat jouw hulpvraag is en vertel jij jouw verhaal. Dit gesprek is gratis bij een life coachingstraject van minimum 7 keer 1 uur (zevende uur wordt niet aangerekend).
Naar jou luisteren, vragen stellen, reflecteren en evalueren hoe jouw traject verloopt, doe ik samen met jou in de volgende sessies. Jou stimuleren om jouw leven echt te bekijken, keuzes te maken en de dingen aan te pakken zoals jij het wilt, is het doel van ons traject.

Kostprijs per sessie: €35/uur (betaling na iedere sessie, cash of via betaalapp).

 

Christa Frederick